Egészség Klub a könyvtárban!

Április 21-én, pénteken 16.00 órakor a könyvtárban a Kanál forradalma rádióműsor szervezésében dr. Benda Judit egészségtanácsadó, gyógyszerész A teljes értékű konyha címmel tart előadást.

A teljes értékű táplálkozás alapját dédszüleink konyhája képezi, kiegészítve táplálkozástudományi ismeretekkel. Lényege, hogy az egész, a teljes táplálék jóval több, mint részeinek összessége. Ezért a teljes értékű konyha a táplálékot olyan természetesen hagyja, amennyire csak lehet. Csak a teljes étel képes arra, hogy tápláljon, szükség esetén gyógyítson, és természetesen élvezetet is nyújtson.

A beszélgetés során szó lesz napjaink aktuális táplálkozástudományi kérdéseiről is, így a gluténről, a laktózról, és persze a sórol és a cukorról is. Megismerkedhetünk Benda Judit Egyszerűen finom. A teljes értékű konyha című szakácskönyvével, amely a hétköznapok teljes értékű konyhaművészetébe vezeti be az olvasót: viszonylag egyszerű és gyorsan elkészíthető ételek, amelyeket kicsik és nagyok is szívesen fogyasztanak el.

A program ingyenes és vegetáriánus finomsággal kedveskedünk a résztvevőknek.

Mindenkit szeretettel várunk!

Lakatos Gyula Govinda